12η παράδοση (2)

Μου ζητήσατε να γράψω, και στα σχόλια και στα email σας, κάτι για μια φίλη που αποφάσισε να μην επιστρέψει στην Ιθάκη της. Χαίρομαι για το ενδιαφέρον σας. Γιατί δεν μπορώ να το κάνω το γράφω παρακάτω. Αυτό που θα κάνω είναι να σας γράψω κάποια “παραμύθια”. Ιστορίες που θα μπορούσαν να είναι αληθινές αν η Ζωή αντέγραφε τα μυθιστορήματα η το αντίθετο. Καταλάβατε πιστεύω. Α ναι, αν κάποιος έχει μια τέτοια εμπειρίακαι θέλει να την δημοσιοποίηση, ας μου την στείλει με email και ‘γω πολύ ευχαρίστως να την αναρτήσω. Ένα ονοματάκι από κάτω φτάνει .

5 είπαν την γνώμη τους.:

"ζαχαρούλα.." Πέμπτη, Μαρτίου 27, 2008 9:06:00 π.μ.  

..δεν μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο είναι το ταξίδι μέχρι την Ιθάκη... μπορώ όμως να είμαι εκεί να κρατώ το χέρι σε αυτόν που αποφασίζει να ταξιδέψει....

ωραίο blog!!!!!!

(2603)

Ανώνυμος Πέμπτη, Μαρτίου 27, 2008 11:02:00 π.μ.  

Δεν γνωριζω πολλα πραγματα,θα ηθελα ομως να μαθω για να σταματησω να ειμαι μια απο τις πολλες που κρινουν χωρις να γνωριζουν.

Μπραβο στον εμπνευστη!!!!

(miakia)

Theogr ο κηπουρός Πέμπτη, Μαρτίου 27, 2008 1:13:00 μ.μ.  
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Theogr ο κηπουρός Πέμπτη, Μαρτίου 27, 2008 1:24:00 μ.μ.  

Να ‘στε καλά και οι δυο. Το σημαντικό ιδίως σ’ ένα τέτοιο blog είναι η συμμετοχή και η διάδοση. Ένας στους τρεις θανάτους και στην Ελλάδα, από αλκοόλ, είναι πολύ δεν νομίζετε; Μπορούμε όλοι να κάνουμε κάτι ώστε να βοηθήσουμε να γίνει γνωστό πως από αυτή την ασθένεια ΜΠΟΡΕΙ κάποιος να σωθεί.

Ιφιγένεια Πέμπτη, Μαρτίου 27, 2008 3:35:00 μ.μ.  

... είμαστε όλοι εδώ ...

About this blog

Αυτό είναι ένα blog γιά όσους ψάχνουν να βρούν την δική τους Ιθάκη!